Вакууматор, вакуумний пакувальник Freshpack Pro
Вакууматор, вакуумний пакувальник Freshpack Pro
Вакууматор - незамінна річ для тих, хто любить готувати швидко, зберігати довго і безпечно, а їсти смачно та корисно.
Система вакуумного збереження продуктів Eiffel Freshpack PRO - допоможе зберегти вашу їжу свіжою та ароматною довгий час, захистить продукти від обвітрювання, окислення, впливу бактерій та грибків. Можна використовувати для зберігання фруктів, овочів, м'яса, риби, круп і багато чого ще. Якщо після вакуумування продукти скласти в холодильник, то термін зберігання може збільшитися в рази. Також можна використовувати для дуже швидкого маринування риби та м'яса. Під надлишковим тиском, який створює вакуум, маринад набагато швидше і глибше проникає в пори м'яса, що прискорює процес маринування.
Вакуумування вже готових страв та напоїв. господарських речей Наприклад паспорти та телефону, будь-яких документів або карт, що може стати в нагоді мандрівникам.
У подарунок йдуть вакуумні пакети гофровані, шириною 20 см. Виготовлені з тришарового пластику і покриті захисним від ультрафіолетового випромінювання шаром. Завдяки чому не пропускають повітря, вологу та UV випромінювання. Внутрішній шар-харчовий поліетилен, середній шар-поліамід, що не пропускає повітря, зовнішній шар-ребристий поліетилен, завдяки якому пакет зберігає стабільну форму.
Вакуумні пакети не є одноразовими, їх можна використовувати багато разів. Кількість разів, які їх можна використовувати безпосередньо залежить від дбайливого відношення в процесі експлуатації. Пристрій самого пакувальника досить простий. Ущільнювальна стрічка всередині утворює герметичну камеру, в якій відкачується повітря, а перед нею знаходиться нагрівальна спіраль, за допомогою якої виконується запаювання пакета. без вакууматора у звичайні пакети.
Принцип роботи:
-
Відкриваємо бічні засувки, піднімаємо кришку приладу.
-
Встановлюємо пакет у спеціальний затиск у правій частині пакувальника таким чином, щоб відкритий зріз пакета знаходився рівно посередині між ущільнювальними стрічками.
-
Закриваємо кришку, фіксуємо обидві клямки. Натискаємо кнопку включення, загориться червона лампочка. Пакувальник починає відкачувати повітря із пакета. Щойно лампочка змінить колір на зелений, процес упаковки завершено. Час вакуумування та заварювання шва визначається автоматично.
-
Відкриваємо засувки.
Скільки продукти зберігаються у вакуумній упаковці?
Порівняльна таблиця зберігання продуктів у холодильнику та у вакуумі (також у холодильнику):
Продукти живлення | Місце зберігання | Нормальний термін придатності | Скільки зберігається у вакуумі |
Великі шматки м'яса: яловичини, птиці, баранини та свинини | Морозилка | 6 місяців | 2-3 роки |
Морозилка | 4 місяці | 1 рік | |
Риба | Морозилка < /td> | 6 місяців | 2 роки |
Кава в зернах< /p> | Кімнатна температура | 4 тижнів | 16 місяців < /td> |
Кава в зернах | < span style="font-size:16px">Морозилка | 6-9 місяців | 2-3 роки |
Холодильник | 1-3 дні | 1 тиждень | |
Ягоди: журавлина, чорниця, лохина | Холодильник | 3-6 днів | 2 тижні |
Сир | Холодильник | < span style="font-size:16px">1-2 тижні | 4-8 місяців< /span> |
Печень, крекер | Кімнатна температура (регулярне відкривання упаковки) | 1-2 тижні | 3-6 тижнів |
Борошно, цукор, рис | Кімнатна температура | 6 місяців | 1-2 роки |
Салат-латук | Холодильник | 3-6 днів | 2 тижні |
Горішки | Кімнатна температура < /td> | 6 місяців | 2 роки |
Олії без консервантів, такі як соняшникова, ріпакова, кукурудзяна олія | Кімнатна температура | 5-6 місяців | 1-1.5 року |
Вино | Холодильник | 1-3 тижні | 2-4 місяці < /td> |
< strong>Комплектація:
-
Вакууматор
-
Пакети 10 шт.
-
Інструкція
* Колір або відтінок вироби на фотографії можуть відрізнятися від реального.
* Ціна вказана за товар, без урахування доставки та післяплати.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Fresh |
Країна виробник | Китай |
Стан | Новий |
- Ціна: 475 ₴